EN | TR

15. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Toplantısı Gerçekleştirildi!

29 Mayıs 2023 Pazartesi

Bu yıl Bartın Üniversitesi’nin ev sahipliğini üstlendiği 15. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Toplantısı’na Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu temsilen Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Esra KURTULDU katıldı. Türkiye’deki devlet, vakıf ve özel üniversitelerden gelen katılımcılar, “Hazırlık Programlarında Program Geliştirme Süreçleri”, “YDYO Ölçme-Değerlendirme Süreçleri”, “Genel Mevzuat ve Personel Özlük Hakları”,  “İngilizce Dışındaki Yabancı Dillere Yönelik Eğitim-Öğretim Süreçleri” ve “İyi Uygulama Örnekleri” gibi farklı odak gruplara katılma imkânı buldular. Bu odak grupların sonuçları toplantının ikinci gününde katılımcılarla paylaşılmıştır. Ayrıca, kapsamlı toplantı raporuna daha sonra https://ydyotr.wordpress.com/raporlar-ve-dokumanlar/ adresi üzerinden ulaşmak da mümkün olacaktır.

16. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri toplantısının ise oybirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapılmasına karar verilmiştir.