EN | TR

Müdür Mesajı

Sevgili Öğrenciler,
Uluslararası sahnede bireysel olarak var olabilmenin anahtarlarından biri de sınırlara bağlı kalmaksızın bilgiye erişebilmektir. Teknolojinin sürekli geliştiği buna bağlı olarak küreselleşmenin hız kazandığı bir dünyada  yabancı dil öğrenmenin hem bilgiye ulaşmada hem de bilgiyi paylaşmada en temel gerekliliklerden biri olduğu yadsınamaz bir gerçektir.  Bunun yolu ise kaliteli ve uluslararası düzeyde kabul gören bir yabancı dil eğitiminden geçmektedir. Unutmayın ki en az bir yabancı dil, ileride daha fazla fırsatın kapılarını aralamak için mutlak edinmeniz gereken bir anahtardır.

Yenilikçi vizyona, geniş perspektife, dinamik bir öğretim kadrosuna ve kendini sürekli güncelleyen bir müfredata sahip olan Yüksekokulumuzun kendisine misyon edindiği üzere asli hedefi, siz değerli öğrencilerimize Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’nı (CEFR) rehber edinmiş, nitelikli bir dil eğitimi sunmaktır. Böylelikle sizleri yükseköğretimin uluslararası standartlardaki yabancı dil bilgi ve becerisiyle donatarak,  hem bölümlerinize hem de mesleki hayatınıza en iyi şekilde hazırlamayı amaçlıyoruz. Yüksekokulumuz, öğrencilerimizin kültürlerarası iletişim konusunda yetkin, kendine güvenen ve yenilikçi bireyler olarak burada aldıkları eğitimden bütün yaşamları boyunca faydalanmalarını arzu etmekte olup misyonunu bu doğrultuda şekillendirmiştir.

Unutmayınız ki yabancı dil öğrenimi, sadece sınıf ya da okul ortamıyla sınırlı olmayıp birçok etkileşimi barındıran dinamik bir süreç olarak ömür boyu devam etmektedir. Bu süreçte başarılı olmanın en etkin yollarından biri, dil eğitimi sonunda iyi bir yabancı dil bilgisine sahip olmaktır. Bu bilgiye, her türlü teknolojik ve eğitimsel donanıma sahip yüksekokulumuzda yürütülen eğitim programlarında, sizlerin de emeği ve gayreti ile kolaylıkla sahip olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yüksekokul olarak, hepinize eğitim hayatınızda ve sonrasındaki iş hayatınızda başarı ve mutluluklar dileriz.

 
                                                                                                  Doç.Dr. Saffet AKDAĞ
Müdür